Krídla...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

John, nehorázny chlap :D

Keď som prvý krát uvidela Johna Fruscianteho, bola som úplne mimo. Nie preto ako vyzerá, ale preto čo z neho vyžaruje. Keď som sa mu dívala do očí, videla som celú jeho dušu. Wow. Videla som v jeho očiach že musel mať ťažký život. Tento chlap mal v sebe niečo, čo ma úplne dostalo...



John je gitarista z mojej obľúbenej kapely Red hot chili peppers. Keď som ho videla hrať na gitare... nehrá rukami, ale celou svojou dušou...


Keď som našla článok o jeho živote, zistila som že bol naozaj ťažký. Nikto rád nečíta dlhé články o ľuďoch, ktorých nepozná, ale tento chlap stojí za to...


Keď bol John na základnej, dostal svoju prvú gitaru, do ktorej sa úplne zamiloval. Bol schopný hrať aj 15 hodín denne. Neskôr sa dostal na koncert kapely Red hot chili peppers, ktorá vtedy začínala a stala sa jeho obľúbenou kapelou.

Odišiel z domu a cestoval s nimi. Po nejakom čase mu ponúkli miesto gitaristu, to bol jeho sen a on to rád prijal. Neskôr sa ale začal uzatvárať a hádať s členmi kapely, začal brať heroín.

Na koncerte v Japonsku sa pohádal so spevákom a odišiel z kapely. Upadol do svojej závislosti a aj napriek priateľom, ktorý sa mu snažili pomôcť, bol na to John úplne sám.

Doma nahrával albumy, aby si zarobil na ďalšie drogy. Jeho rodina a jeho priatelia si boli istý že John umrie, pretože ho závislosť úplne ničila.

Členovia Red hot chili peppers mu navrhli aby šiel na liečenie. John to prijal a dostal sa zo svojej veľmi silnej závislosti. Silný chlap. ;)
.
Jeho kamaráti z Red hot chili peppers mu ponúkli miesto gitaristu späť. John bol taký šťastný, až sa rozplakal, povedal, že nič by ho nevedelo urobiť šťastnejším.
Začal si užívať život naplno a stal sa z neho silný, šťastný chlap.



Teraz John už nie je v kapele,keď som to počula, bála som sa zistiť prečo, ale keď som to už vedela bola som strašne šťastná. John práve teraz rozbieha sólovú kariéru a ja mu veľmi držím palce.



Jeho pesničky sú krásne, ale väčšinou veľmi smutné. Keď umieral, napísal pesničku ,,dying song", ktorá je plná jeho citov a mňa úplne očarila...

Neviem či si niekto prečíta tento článok a Johnov život a sila ho dostane tak ako mňa, ale verím, že o ľuďoch ako je John Frusciate by mal vedieť celý svet...



Nepoznám ho ale... Milujem ho.

John Frusciante | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014